Şehit Sezer Aydemir İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Okulumuz Eğitim – Öğretimde kaliteyi yaşam haline getirerek, sürekli öğrenen, araştıran, kendini yenileyen, Bilimsel ve Teknolojik gelişmelere ayak uyduran, Bilim ve Teknolojiyi yaşamın her alanında kullanabilen ve gelişen bir organizasyon olmak, Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak, çağdaş bir okul haline gelerek, diğer okullar içerisinde örnek ve önder okul olmaktır.

Misyon: Şehit Sezer Aydemir İmam Hatip Orta Okulu olarak, öğrencilerimizi Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda, İlköğretimin Özel Amaçlarında hedeflenen amaçları gerçekleştirmek için, Eğitim – Öğretim alanında kaliteyi arttırmak, etkinlik ve verimliliği sağlamak, öğrencilerimizi çağın gereklerine uygun, çağa ayak uyduran, bireyler olarak, araştıran, inceleyen, kendi kendisini sürekli yenileyebilen, iyi bir vatandaş olma arzusunu alışkanlık haline getirebilen ve Türk Toplumunun gelişimine katkı sağlayabilen, hayatın her alanında başarılı olmayı kendisine ilke edinen, yetenekli, çok yönlü, kendisi ile barışık sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 1- Ufka Yolculuk Yarışmasında 2. Olduk... 2- Arapça Çocuk Şarkı Yarışmasın da 2. Olduk... 3- Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışmasında İl Genelinde 1. Olduk... 4- Elazığ İl Gençlik 2022 Yılı 1500 Metre Koşu Yarışmasında 3. Olduk...

Saatler: 08:20 - 14:35
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: Arapça ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz Eğitim Öğretime 2013 Yılında Doğukent Ortaokulu´nun Bünyesinde Başlamış Olup, 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılında Doğukent Ortaokulu´ndan Ayrılmış ve Kendi Binasına Taşınmıştır... Elazığ Depreminden Dolayı geçici olarak, istiklal ortaokulu binasında eğitim öğretime devam etmektedir.

Telefon - (0424) 2252528

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitsezeraydemiriho.meb.k12.tr

Adres - Rüstem Paşa Mahallesi Harmanlı Sk., 23100 Merkez/Elazığ

Öğretmen :21
Öğrenci :117
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :2
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1080
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Doğu garajının 100 m batısında.

Adres - Rüstem Paşa Mahallesi Harmanlı Sk., 23100 Merkez/Elazığ

Ulaşım Minibüs, otobüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde